National Geographic – România (Colecţia Adevărul)

România este o țară a frumuseții eterne, sporită de de impresionantii Munți Carpați, care o străbat din sud-vestul extrem până în inima sa nord-estică. Timp îndelungat, istoria a ridicat numeroase stavile în calea dezvoltării acestui tărâm, însă izolarea a contribuit la ocrotirea câmpiilor sale unduitoare și a piscurilor semețe, a pădurilor de brad și a apelor pline de păsări…” așa își începe prezentarea, autoarea de origine americană Caroline Juler. Scriitoare și artistă, ea a vizitat pentru prima dată România în 1993 pentru a urmări manifestările unui festival cultural în Munții Carpați. Pentru că s-a îndrăgostit de România, a revenit aici în fiecare an. A scris două ghiduri despre țara noastră iar în prezent se află aici, reamenajand o casă tradițională românească în care intenționează să-și găzduiască prietenii, dar și turiștii din grupurile pe care le conduce.

Ghidul National Geographic România, ultimul ghid al Colecției Adevărul, îți va oferi o perspectivă diferită asupra tuturor lucrurilor frumoase pe care merită să ți le reamintești despre țara ta. În plus, deoarece ghidul respectă standardele de conținut ale întregii colecții, vei afla lucruri noi, vei găsi obiective și atracții mai puțin cunoscute precum și fotografii de o foarte bună calitate, hărți și trasee care îți vor ușura demersul descoperirii propriei tale țări.

De acelaşi autor

Republica Dominicană (Colecţia Adevărul)

Order România (Colecţia Adevărul) Preţ @ RON16,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *