National Geographic – Italia (Colecţia Adevărul)

Italia se numără printre primele cinci destinaţii internaţionale preferate de turiştii din toată lumea. Peste 40 de milioane de vizitatori anual este o cifră care confirmă importanţa acestei ţări în cultura, istoria şi patrimoniul universal al umanităţii.

Centru al lumii acum 2000 de ani, centru al civilizaţiei occidentale secole mai târziu, Italia este o destinaţie pretabilă atât unei vacanţe obişnuite de o săptămână sau două, cât şi unei şederi prelungite care să includă şi vizitarea unor obiective mai puţin cunoscute dar nu şi mai puţin fermecătoare sau interesante. Oferta turistică a acestei ţări depăşeşte chiar şi cele mai mari aşteptări, Italia reuşind să ofere turiştilor săi, de la nord la sud şi de la est la vest, cam toate atracţiile turistice pe care aceştia şi le-ar putea dori. Munte, mare, sporturi de iarnă în Alpii din nord şi activităţi de vară pe insulele însorite ale Siciliei şi Sardiniei, “muzeul” Vaticanului, Roma cu toate atracţiile sale, oraşele cosmopolite, gastronomia extrem de variată, tradiţiile excepţional conservate – toate acestea fac din Italia un caleidoscop încântător de oferte şi posibilităţi care pot satisface cele mai exigente gusturi şi pretenţii.

Ghidul National Geographic – Italia cuprinde 400 de pagini în care veţi găsi o multitudine de hărţi detaliate şi imagini de cea mai bună calitate, sfaturi şi recomandări utile, precum şi analizele unor specialişti, care vă vor ajuta să vă orientaţi în aceastã “junglă” turistică, să aflaţi lucruri noi despre cele mai vechi atracţii turistice ale lumii şi să vă formaţi o imagine completă asupra acestei destinaţii uluitoare.

De acelaşi autor

Grecia (Colecţia Adevărul)

Order Italia (Colecţia Adevărul) Preţ @ RON16,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *