National Geographic – Călătorii pentru o viaţă. 500 de locuri unice

1Cele mai frumoase călătorii pe care le-aţi putea face vreodată!

Coborâţi de-a lungul fluviului Sf. Laurenţiu, treceţi pe lângă păşuni înverzite, priviţi delfinii care fac salturi prin faţa vaporului, în timp ce pătrundeţi pe continentul nord-american. Treceţi cu trenul pe lângă mlaştinile, lacurile şi munţii acoperiţi de iarbă neagră ai Scoţiei. Admiraţi forfota urbană a Hong Kongului de pe puntea feribotului. Plutiţi pe apele azurii din Kerala, privind femeile înfăşurate în sariuri muncind în lanurile de orez din sudul Indiei. Faceţi o croazieră sub soarele dogoritor al Mării Egee, amintindu-vă de vechea Eladă, strecurându-vă prin labirintul de insuliţe greceşti. Străbateţi pe jos oraşele încărcate de istorie şi de cultură din Italia, Spania, Franţa, Anglia şi Germania. Şi nu uitaţi de minunatele peisaje ale României.

Iată doar câteva din cele 500 de călătorii care trebuie făcute într-o viaţă, prezentate în această carte care vă înfăţişează în primul rând excursii în sine, nu numai sosirea mult aşteptată. Descrie călătorii de neuitat, care vă schimbă viaţa, dar vă recomandă şi popasuri incredibile pe care le puteţi face pe drum.

Iată 500 de locuri care vă oferă o diversitate inegalabilă – oceane, munţi, dealuri şi vâlcele, cătune şi oraşe – şi o varietate de mijloace de transport – cu trenul, cu avionul sau cu maşina, pe jos sau pe apă. Când plecaţi în vacanţă, căutaţi ceea ce este adevărat şi autentic. Fiţi deschişi în faţa necunoscutului şi a întâmplării. Şi apreciaţi ineditul fiecărui traseu. În paginile acestei cărţi sunt ilustrate unele dintre cele mai spectaculoase destinaţii ale lumii.

Aşadar, călătoriţi, exploraţi şi vizitaţi întreaga lume.

Order Călătorii pentru o viaţă. 500 de locuri unice Preţ @ RON100,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *