Napoleon Hill – De la idee la bani

De la idee la bani este cea mai cunoscută lucrare a lui Napoleon Hill şi, totodată, una dintre cele mai bine vândute cărţi din toate timpurile. Expunând, în esenţă, 13 paşi către îmbogăţire, autorul mizează în primul rând pe cultivarea unei conştiinţe a banilor, a unei filozofii privind succesul şi îmbogăţirea.
Henry Ford, John D. Rockefeller, Theodore Roosevelt, William Jennings Bryan, Clarence Darrow, Alexander Graham Bell, William Howard Taft sunt numai câţiva dintre oamenii care au cunoscut succesul prin aplicarea principiilor din această carte. Scrisă la imboldul lui Andrew Carnegie şi tradusă în nenumărate limbi, De la idee la bani a devenit, cu timpul, o lucrare de căpătâi a literaturii motivaţionale. Este o „carte de vizită“ pentru fiecare om care a ajuns pe culmile gloriei după ce a pus în practică sfaturile din paginile ei. De la idee la bani a schimbat destinul multor femei, bărbaţi şi tineri din întreaga lume, ajutându-i să devină lideri în domenii din cele mai diverse: afaceri, guvern sau organizaţii civice.

de acelaşi autor:

Foloseşte-ţi mintea pentru a te îmbogăţi

Puterea de convingere

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *