Naipaul V.S. – Jumătate de viaţă

1Jumătate de viaţă spune povestea captivantă a lui Willie Chandran. Rezultatul unei căsătorii nefericite între o mamă dintr-o castă inferioară şi un tată mereu în dezacord cu viaţa, Willie îşi doreşte cu inocenţă să găsească ceva care să îl plaseze atât în lume, cât şi în afara ei. Târât din India în Anglia, în comunităţile boeme de imigranţi din Londra postbelică, reuşeşte în sfârşit să-şi dea seama că există şansa de a se împlini abia în prima sa experienţă de dragoste.

Prin viziunea amuzantă şi sensibilă a jumătăţilor de vieţi trăite în tăcere departe de centrul lumii, romanul plin de graţie al lui V.S. Naipaul aduce o lumină unică asupra aspectelor esenţiale ale istoriei noastre comune.

„O poveste superbă… Cu o inteligenţă şi o subtilitate de care puţini scriitori sunt capabili, Naipaul a construit o lume întunecată a privaţiunilor şi suferinţei, din care, paradoxal, cititorul nu îşi doreşte să scape.”

Daily Mail

Order Jumătate de viaţă Preţ @ RON22,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *