Monica Săvulescu Voudouri – România din afara României. Avem!

Carte”Paginile acestei cărți au apărut număr de număr, pe parcursul unui an, în revista CULTURA. Mulțumesc redacției pentru binevoitoarea găzduire. Și pentru sentimentul de neprețuit pe care mi l-a oferit astfel, că după câteva decenii, pot reveni în presa din țară, cu obligativitatea și responsabilitatea articolului săptămânal.

Am scris despre diaspora, considerând că este segmentul de viață pe care eu îl cunosc bine și cei din țară superficial. Am citat multe nume ale unor persoane reale, considerând că nu le voi aduce acestor oameni prejudicii, ci laude. Am citat puțini, față de numărul mare pe care s-ar fi cuvenit să-i consemnez. Fiindcă avem în momentul de față români pe tot globul și în toate sectoarele vieții sociale din țările în care au emigrat. Avem o Românie în afara României, așa cum am încercat să arăt în paginile care urmează.” Monica Săvulescu Voudouri

Order România din afara României. Avem! Preţ @ RON25,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *