Model de lansare a unei cărţi: Artur Balder – Widukind

Autorul scrie povestea lui Widukind,  un lider păgân al saxonilor (saşii), care în secolul IX e.n., a pornit la luptă contra lui Carol cel Mare, în ceea ce istoria va consemna drept Războaiele saxone, care au durat 32 de ani. Aşa a ajuns chiar un simbol de rezistenţă. La un moment dat, armata lui Carol cel Mare a luat 4.500 de prizonieri, din care a executat 783 într-o zi de masacru. Widukind fugiind astfel în Danemarca. După lungi negocieri cei doi lideri au ajuns la un acord de pace, iar eroul lui Balder s-a creştinat, Carol cel Mare ajungând chiar părintele său spiritual.

Producătorii lui Balder încă nu au dezvăluit sinopsisul cărţii care se vrea de top la Târgul de anul viitor de la Frankfurt. Doar au stârnit curiozitatea cititorilor din lumea întreagă prin lansarea unei campanii de teasing.

Flicker-ul, youtube-ul, facebook-ul, twitterul au deja un personaj: Widukind.

Cât de simplu e pentru profesionişti. Oare de ce nu ştiu şi românii să lucreze tot aşa?

http://widukindus.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/VisualWidukind
http://twitter.com/Widukindus
http://www.facebook.com/pages/Widukind/138416932869184?v=wall#!/pages/Widukind/138416932869184?v=wall
http://www.flickr.com/photos/widukindus/
http://picasaweb.google.com/widukind.press

Scris de Marius Ghilezan

Marius Ghilezan a publicat prima carte în anul 2000. "Cum să reuşeşti în viaţa politică", apărut la Editura Active Vision, A scris primul roman sportiv post-decembrist, „Furia” (Editura Humanitas, 2005), inspirat din viaţa unui suporter al echipei Poli Timişoara; a mai publicat eseurile: „Hoţia la români” (Editura Runa, grupul Corint, 2008) şi „ImpostURA – despre snobism şi puterea falsului”, Editura Corint. În 2012 a reeditat Manualul de campanie electorală – cu elemente de New Media şi a publicat volumul de versuri “Medi – cu ochiul sticlos” (Brumar). În 2014, cartea „Corneliu Coposu – 163 de vorbe memorabile” (Editura Vremea) şi “Anatomia succesului – Marius Ghilezan de vorbă cu Dorin Sarafoleanu” (Editura RAO). Este coautor al cărţii "Idolii forului". A publicat peste 10.000 de articole în "România liberă", "Luceafărul de dimineaţă", "Timpul," Revista "22", "Dilema veche", "Timişoara," "Evenimentul zilei", "Cotidianul". Este coordonatorul site-urilor: bookiseala.ro, buchiseala.ro, happymed.tv

Pages: 1 2

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *