Mo Hayder – Tokio

coperta_827Tânăra Grey ajunge în Tokio fără bani şi fără bagaje, dar cu dorinţa de a elucida multe mistere întunecate, încercând totodată să-şi ascundă propriile secrete… Obsedată de un trecut tumultuos, ea a părăsit Anglia natală cu scopul de a recupera un film pierdut ­ unica mărturie vizuală a atrocităţilor comise de japonezi în Nanking, în 1937. Un singur om o poate ajuta pe Grey ­ un supravieţuitor al masacrului, profesor la Universitatea Todai, care însă îi cere ceva în schimb. Pentru a obţine filmul, Grey trebuie să pătrundă în lumea tenebroasă a mafiei japoneze, Yakuza, şi în anturajul unui personaj straniu, care îşi datorează longevitatea unui elixir misterios şi ieşit din comun.

Un thriller literar de mare clasă, în care tensiunea creşte permanent, până la cumplitul deznodământ,care şochează prin brutalitate. – The Guardian

De acelaşi autor
Omul pasăre

Order Tokio Preţ @ RON27,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *