Misha Glenny – McMafia. Crime fără frontiere

McMafia_Crime-fara-frontiere_mareMcMafia dezvăluie cititorului interesat informaţii cutremurătoare despre  existenţa, structura organizatorică şi diversele moduri de operare ale organizaţiilor mafiote care au reuşit să împânzească globul pământesc. Dacă până spre sfârşitul secolului XX mafia acţiona sporadic, subtil şi oarecum paralel cu economia de suprafaţă, odată cu extinderea mijloacelor de comunicare în masă, reţelele crimei organizate s-au sofisticat şi dezvoltat atât de rapid şi cu o aşa de mare amploare, încât în prezent şi-a schimbat traiectoria şi interferează din ce în ce mai făţiş cu toate straturile societăţii, penetrând până la cele mai înalte niveluri economice, politice, de siguranţă naţională etc.

Order McMafia. Crime fără frontiere Preţ @ RON32,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Misha Glenny – McMafia. Crime fără frontiere”

  1. monica spune:

    buna as dori si eu sa cumpar acesta carte dar problema este ca eu sunt stabilita in belgia cum as putea face sa o primesc ???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *