Mirela Stancu – Urmărirea şi predarea silită a bunurilor imobile

Simpla trecere în revistă a problematicii analizate demonstrează că suntem în prezenţa unei cercetări monografice, adusă la zi şi deosebit de utilă pentru teoreticienii şi practicienii dreptului.

Detalii: Urmarirea si predarea silita a bunurilor imobile.

Lucrarea cuprinde numeroase informaţii şi soluţii, inclusiv din dreptul comparat, autoarea îmbinând tratarea legislaţiei cu teoria şi practica judiciară, unele sentinţe sau decizii, fiind nepublicate, culese prin efort propriu. Autoarea nu a preluat însă automat soluţiile din doctrină şi jurisprudenţă, ci le-a analizat critic, iar atunci când a fost necesar şi-a exprimat propriul punct de vedere ori a adus argumente noi în favoarea soluţiei pentru care a optat sau a făcut propuneri de lege ferenda.
Realizarea unei lucrări reuşite este datorată nu numai efortului de cercetare şi analiză al autoarei, ci şi experienţei sale didactice şi a celei de judecător.”

Prof. univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu

Order Urmărirea şi predarea silită a bunurilor imobile Preţ @ RON50,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *