Mircea Udrescu – Metronom. O emisiune de Cornel Chiriac

Coperta„Îmi promisesem după moartea lui Cornel Chiriac să scriu o carte despre el. Mi-am respectat promisiunea și am publicat astfel în anul 2008  o primă carte – confidență pe care am dedicat-o mamei lui Cornel. În gândurile mele cele mai ascunse cartea se adresa și celor mulți, care-l cunoscuseră în perioada piteșteană a vieții sale, prieteni și colegi de şcoală şi pentru care Cornel a fost și a rămas camaradul cu care se întâlneau în Piteşti pe Strada Mare, la bară la “Staicu”, la şcoală, la câte un “ceai” sau cu care au băut un şpriţ cândva. Ne-am lăudat poate uneori că l-am cunoscut, că am fost colegi sau prieteni cu el atunci când îl auzeam vorbind la Radio. Niciodată însă nu ne-a trecut prin minte amploarea extraordinară a impactului pe care l-a avut asupra tineretului vremii cel pe care-l numeam Nelu şi care devenise între timp Cornel Chiriac”, Mircea Udrescu despre omul care a ţinut în priză zeci de generaţii cu al său Metronom.

Metronom

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Mircea Udrescu – Metronom. O emisiune de Cornel Chiriac”

  1. apreutesei viorel virgilius -iasi spune:

    prieten drag,nu mi-am inchipuit ca voi afla mai mult despre IONEL CORNEL CHIRIAC,decit din emisiunile ascultate in anii 68-69 la Radio,apoi la EUROPA LIBERA. Vezi ca anul trecut (2010) am fost ca de obicei la concerte si de fiecare data inca din anul 1980 am mers la mormintul lui CORNEL.In 2010 am plivit buruienile de pe mormint inaite de a merge la ERIC CLAPTON &STEVE WINWOOD.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *