Mikhail Tombak – Vindecarea bolilor incurabile prin metode naturale

imagineÎn Vindecarea bolilor incurabile prin metode naturale autorul oferă tratamente alternative de succes pentru boli pe care medicina tradiţională le-a declarat incurabile, aşa-numitele „boli ale civilizaţiei”. Osteoporoza înseamnă deficit de calciu în oase. Conform medicinei tradiţionale, este o boala incurabilă, având o componentă genetica. Cancerul apare când sistemul imunitar este „în weekend”. Remediile propuse în cartea de faţă se bazează pe tratamentele reuşite ale bolii, efectuate de bine-cunoscuţi experţi din întreaga lume. Este prezentată şi o teorie controversată privind originea cancerului. Diabetul este de multe ori consecinţa unui stres psihologic accentuat. De regulă, boala se instalează la oamenii cu ficatul slăbit sau cu tulburări intestinale grave.

De asemenea, în carte veţi găsi remedii pentru numeroase alte boli şi afecţiuni, remedii care nu au niciun fel de efecte secundare negative.

Dr Mikhail Tombak este absolvent al Facultăţii de Biologie din cadrul Universităţii de Stat din Rusia. Timp de mulţi ani a condus Centrul de Ştiinţe Medicale din Moscova. A scris o serie de bestselleruri având ca subiect îngrijirea sănătăţii şi tratamentele. Suferind de numeroase boli, Mikhail Tombak a studiat cu asiduitate terapiile alternative tibetane, chinezeşti şi alte metode orientale, adesea experimentând pe propriul său corp şi devenind astfel una dintre autorităţile mondiale de seamă în domeniile sănătăţii şi longevităţii.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

3 Responsesto “Mikhail Tombak – Vindecarea bolilor incurabile prin metode naturale”

  1. iulia spune:

    Nu am citit cartea deocamdata. Se vorbeste si despre scleroza multipla? Eu sufar de aceasta boala.

  2. Ilă Citilă spune:

    Capitolele acestui volum sunt:
    1.O sansa reala in lupta impotriva osteoporozei, 2. Acidurl uric-asasinul tacut, 3. Cand suferim de dureri de spate, 4. Vremea urata. Ce e aia?, 5. Regresul cancerului, 6. Alte probleme de sanatate, 7. Spuneti adio cheliei si 8. Sfaturi de incheiere, plus doua anexe A. Bolile de la A la Z si B. Retete sanatoase.

  3. NEDELCU CORNELIA spune:

    interesant,si foarte eficient dar trebuie si vointa ptr a reusi . . Sper sa fie cat m ai cunoscuta aceasta carte.Ma intereseaza cartea CUM SA TRAIM 150 DE ANI ,si cum pot sa ocumpar

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *