Mikhail Tombak – Cum să trăim 150 de ani

imagineIată un ghid uşor de înţeles, scris într-un stil accesibil, care ne învaţă cum să adoptăm practici sănătoase pentru a ne prelungi durata de viaţî. De la întârzierea procesului de îmbătrânire la sfaturi pentru prevenirea îmbolnăvirilor, o respiraţie corespunzătoare, un regim alimentar sănătos si efectuarea de exerciţii fizice, eliminarea toxinelor din intestine, rinichi, ficat şi sânge, Cum sa trăim 150 de ani este un supliment pe care-l recomandăm cu entuziasm la lista de cărţi esenţiale din domeniul sănătăţii şi îngrijirii medicale.`
Midwest Book Review

Sfaturile cuprinse în această carte ajută zilnic mii de cititori să ducă o viaţă mai sănătoasă şi mai împlinită, constituindu-se într-un ghid de longevitate, sănătate viguroasă şi o stare de bine generală.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *