Mike Moreno – Dieta de 17 zile

„Am conceput fiecare ciclu special pentru a îmbunătăţi câte un aparat al organismului, inclusiv digestia şi metabolismul. Dieta de 17 zile nu numai că accelerează scăderea în greutate şi te ajută să duci o viaţă sănătoasă, ci îţi şi fortifică organismul pentru a lupta împotriva grăsimilor!”
DIETA DE 17 ZILE TE AJUTĂ:

– SĂ SLĂBEŞTI RAPID ŞI SĂ NU TE MAI ÎNGRAŞI LA LOC
– SĂ SCAPI ŞI DE GRĂSIMEA VIZIBILĂ, ŞI DE CEA INVIZIBILĂ
– SĂ-ŢI ADUCI TOATE APARATELE ŞI SISTEMELE DIN ORGANISM LA PARAMETRIi MAXIMI DE FUNCŢIONARE.

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus rapid, eficient şi durabil, aceasta este cartea de care ai nevoie! Spre deosebire de numeroasele programe de slăbire bazate pe înfometare, Dieta de 17 zile a doctorului Mike Moreno se bazează pe metode dovedite pentru a te ajuta să slăbeşti – şi încă definitiv –, indiferent dacă vrei să dai jos 5 sau 50 de kg. Programul lui revoluţionar îţi modifică metabolismul ca să poţi arde grăsimile în permanenţă.

„Cu toţii ne-am luat angajamentul, am promis şi ne‑am lăudat că o să mâncăm mai sănătos şi o să facem mai multă mişcare, dar până şi cele mai bune intenţii au viaţă scurtă. Eu am introdus obiceiuri sănătoase în viaţa mea profesională şi particulară. La fel poţi face şi tu!”
Dr. Mike Moreno

Programul este structurat în patru cicluri de câte 17 zile.
Fiecare ciclu modifică totalul caloric al alimentelor pe care le consumi. Această variaţie, pe care dr. Mike o numeşte „confuzia organismului”, îţi menţine metabolismul într-o stare de expectativă; aceasta înseamnă că te poţi aştepta la mari schimbări încă din primele 17 zile!

Doctorul Michael Rafael Moreno, cunoscut drept dr. Mike, este absolvent al Facultăţii de Medicină Irvine and Hahnemann din cadrul Universităţii California. După rezidenţiatul la Kaiser Permanente în Fontana, California, dr. Mike s-a mutat în San Diego, unde practică acum medicina de familie şi este membru al comitetului din San Diego al Academiei Americane a Medicilor de Familie.

ELIMINĂ CEI MAI MARI DOI INAMICI – PLATOURILE ŞI PLICTISEALA –, ŞI SLĂBEŞTE RAPID!

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *