Mihail Vakulovski – Antologie de proză Tiuk!

Coperta25.00 – 20.00 Lei

 Este a doua antologie a revistei web Tiuk! și se numește „10 +” pentru că marchează cei 10 ani de activitate intensă, furtunoasă și neîntreruptă a revistei, dar și pentru că reunește mai mult de zece super autori ce au publicat sau publică în de-acum celebra publicație online: Alexandru Vakulovski, Constantin Cheianu, Iulian Ciocan, Răzvan Petrescu, Mihnea Blidariu, Dumitru Crudu, George Mureșan, Cristian Robu-Corcan, Radu Pavel Gheo, O. Nimigean, Mitoș Micleușanu, Cosmin Perța, Veronica D. Niculescu, Baștovoi, George Vasilievici, A. R. Deleanu, Cătălin Codru, Ruxandra Cesereanu, Mihai Vakulovski.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Mihail Vakulovski – Antologie de proză Tiuk!”

  1. Rinat spune:

    V-am raspuns la coatmenriul postat pe blogul meu. Stiti sa localizati Orionul? Eu l-a ,,localizat” pe Momo !… Exista cateva biblioteci de cartier care il au in fondul lor de carte. Imi place asta: ,,S-a tinut departe de gastile literare si a scris si a tradus mult si bine” ! Spor la scris si in toate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *