Mihai Giugariu – Metamorphosis

UnknownOperă de maturitate, care şi-a câştigat limpezimea şi strălucirea în urma unei lungi decantări, noul roman al lui Mihai Giugariu ne duce cu un pas mai departe în călătoria sa iniţiatică în profunzimile sufletului şi, totodată, în complexitatea de necuprins a universului.

Solid construit în unitatea lui caleidoscopică, refuzând orice concesie gustului comun, Metamorphosis pune în scenă ipostaze arhetipale ale omului, rostogolite într-un peisaj proteic, mereu altul în formă, mereu acelaşi în substanţă: viaţa.

Scriitura rafinată, pe măsura imaginilor puternice, trama complicată, oglindind cu eleganţă o realitate ale cărei ultime sensuri par menite a scăpa înţelegerii umane, sentimentul cald de comunitate cu soarta eroilor/eroului cărţii fac din lectura acestui text o aventură literară de neuitat… pentru cititorul pe care inteligenţa şi simţirea l-au înzestrat cu cheia ce-i va deschide porţile către această lume hieratică.

Order Metamorphosis Preţ @ RON24,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *