Mihai Eminescu – Patologia societăţii noastre. Articole politice

Unknown15 ianuarie 1850 – 15 iunie 1889

Patologia societăţii noastre este o antologie ce cuprinde peste 120 de articole, numeroase fragmente din manuscrisele eminesciene şi câteva scrisori ale poetului. Articolele publicate de Eminescu în ziarul Timpul, dar şi în alte publicaţii ale vremii, rămân actuale în ciuda trecerii a peste un veac de la moartea autorului lor. Articolele jurnalistului Eminescu acoperă o gamă variată de subiecte: politică internă şi externă, economie, istorie, cultură etc., sunt convingătoare, scrise cu o nesfârşită dragoste de ţară şi o durere adâncă în faţa nedreptăţii destinului poporului român.

Prefata, glosarul amplu, cu repere politico-economice al epocii, şi biografia poetului plasează în context articolele, pentru ca ele să fie înţelese la justa lor valoare de către cititorul contemporan.

Order Patologia societăţii noastre. Articole politice Preţ @ RON49,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *