Mihai Coman – Manual de jurnalism. Vol 1

UnknownPrima colecţie românească de lucrări în domeniul mass-media este inaugurată prin volumul coordonat de prof. dr. Mihai Coman, decanul facultăţii de profil din Bucureşti. Structurat în trei părţi dedicate presei scrise, audiovizualului şi deontologiei ziaristului, cartea este un excelent instrument de lucru pentru studenţii în jurnalism şi pentru cei care practică deja această profesiune. Manualul prezintă şi o serie de greşeli răsunătoare în presa românească postdecembristă, însoţite de explicaţii şi de extrase din cele mai prestigioase cotidiene din lume.

Ediţia a II-a revăzută

Cuprins. Presa scrisă. Reporterul și rolul său în procesul jurnalistic. Textul jurnalistic. Reportajul. Interviul. Audiovizualul. Jurnalismul de televiziune. Jurnalul de televiziune ca gen publicistic. Modalități de transmitere a știrilor în radio. Interviul radio – scurt tratat despre o anume artă a conversației .Reportajul radiofonic. Etica,imaginea persoanei în presa românească, străniul consens al tăcerii. Perspective. 1996, starea mass-media în România

Order Mihai Coman Preţ @ RON39,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *