Mihaela Victoriţa Cărăuşan – Drept administrativ. Volumul 1

Structurat în trei părţi, volumul 1 al acestei lucrări surprinde elemente privind permanenţa dinamismului statului şi dreptului, arhitectura administraţiei publice în statul de drept, precum şi resursele umane chemate să ducă la îndeplinire activitatea de executare a normelor legale. Informaţiile prezentate în cuprinsul acestei lucrări se bazează pe normele legale aflate în vigoare, dar mai ales pe realităţile juridice şi administrative constatate la nivelul României.

Lucrarea de faţă prezintă informaţie nouă pentru literatura românească de specialitate întrucât grupează o serie de aprecieri cu privire la filosofia statului şi dreptului, istoria administraţiei publice, dar şi la organizarea fenomenului juridic administrativ. Pentru fiecare capitol al lucrării au fost precizate obiectivele, activităţile individuale de evaluare şi bibliografia recomandată pentru aprofundare. De asemenea, au fost folosite diferite elemente grafice de evidenţiere a definiţiilor, citatelor şi extraselor din normele legale. Prin adoptarea acestei forme de prezentare lucrarea se doreşte a fi un îndrumar pentru studenţii care urmează cursurile facultăţilor de ştiinţe juridice şi administrative, dar şi pentru cei care activează în domeniul administraţiei publice.

 

Order Drept administrativ. Volumul 1 Preţ @ RON40,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *