Michelle Harvie – Dieta de 2 zile

Este vorba de un mod unic de a te alimenta, care-ţi poate reantrena complet pofta de mâncare, întinerindu-ţi, totodată, corpul la nivel celular. În sfârşit, te poţi bucura de ceea ce consumi şi nu mai trebuie să-ţi faci niciodată griji pentru greutatea ta.

O dietă revoluţionară şi demonstrată clinic —pentru a scăpa de kilogramele în plus şi a-ţi menţine greutatea dorită!

Dieta de 2 zile conţine sfaturi clare, sigure şi simple, alături de planuri culinare şi 100 de reţete delicioase şi săţioase care îţi vin în ajutor.

Vei afla cum şi de ce funcţionează această dietă şi care sunt numeroasele ei beneficii pentru sănătate: reducerea riscului de cancer, scăderea tensiunii arteriale, efecte antiîmbătrânire precum şi îmbunătăţirea stării de bine, a dispoziţiei şi a nivelurilor de energie.
Este cât se poate de simplu şi demonstrat ştiinţific: în experimentele clinice desfăşurate, cei care au urmat dieta de două zile au pierdut mai mult în greutate, o cantitate aproape dublă de grăsime şi mai mulţi centimetri în jurul taliei, decât persoanele care au urmat o dietă cu controlul permanent al caloriilor. În plus, au reuşit să-şi menţină mai uşor greutatea optimă!

Tot ce ai de făcut ca să ajungi la greutatea perfectă este să urmezi această dietă intermitentă cu conţinut redus de glucide timp de două zile pe săptămână. În restul săptămânii, mănâncă normal, dar raţional!

„O metodă mult mai eficientă de a scăpa de kilogramele în plus.” Daily Mail

„Spune adio dietelor în care trebuie să socoteşti în permanenţă caloriile.” The Sun

Order Dieta de 2 zile Preţ @ RON39,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *