Michelle Cunnah – Confesiunile unei iubăreţe

Ce-ar trebui sa faca o fata când (a) iubitul se dovedeşte a fi un ticălos, (b) mama încearcă s-o convingă să renunţe la independenţa si să se mute înapoi acasă, (c) un tip misterios îi suceşte capul?

Sigur că-l iubesc pe Jonathan. Sau, cel puţin, aşa cred. Şi atunci, de ce sunt atât de tentată să fug în lume cu primul venit, fie el un doctor superb care a apărut de nicăieri şi m-a luat – literalmente – pe sus? La urma urmei, Jonathan e OK. Şi dacă mi-a cumpărat o pereche superbă de pantofi Jimmy Choo cu două numere mai mici n-a făcut-o înadins. Şi nici n-avea de unde să ştie că şeful lui îmi face avansuri. Dar faptul că nu mi-a luat apărarea la petrecerea de Crăciun, când sus-numitul şef nu şi-a putut ţine mâinile acasă, m-a scos din sărite. Rău de tot. Şi, uite aşa, căutarea prinţului a reînceput. Până într-o zi când, la nunta celei mai bune prietene, mi-am dat seama că am ieşit cu absolut toţi bărbaţii de la masă. Cum s-a putut întâmpla aşa ceva? Confesiunile unei iubăreţe…Mă cheama Rosie şi asta e povestea mea…

Order Confesiunile unei iubăreţe Preţ @ RON13,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *