Michel Montignac – Dieta Montignac pentru femei

Graţie dietei sale de succes, Michel Montignac s-a impus ca iniţiator al unei noi abordări în domeniul regimurilor de slăbit: pentru a scăpa de kilogramele nedorite, nu trebuie să ne supunem organismul unor cure drastice şi deloc eficiente à la longue, ci să ne reconsiderăm în mod fundamental obiceiurile alimentare.

Lucrarea de faţă se adresează îndeosebi femeilor, care sunt, de ce să nu o recunoaştem, şi cele mai preocupate de aspectul lor fizic. Astfel, cele două faze ale regimului Montignac (Faza I, centrată pe pierderea intensivă a kilogramelor în plus, şi Faza a II-a, de menţinere a greutăţii) sunt adaptate în funcţie de categoria de vârstă a femeii, de la adolescenţă, trecând prin perioada de maternitate, menopauză şi până la vârsta a treia, deoarece nevoile nutritive ale organismului se schimbă  dramatic de la o etapă existenţială la alta. Scopul metodei Montignac nu se limitează însă la simpla scădere în greutate, ci ia în considerare şi aspectul deosebit de important al prevenirii anumitor probleme de sănătate: boli cardiace, gastrice, endocrine, carenţele de vitamine şi minerale, afecţiuni psihice din categoria tulburărilor alimentare (anorexia şi bulimia) etc.

Adaptată perfect nevoilor nutritive ale organismului feminin, lucrarea de faţă este însă centrată pe acelaşi principiu fundamental care a făcut din dieta Montignac unul dintre cele mai renumite şi eficiente regimuri de slăbit, şi anume că nu ne îngrăşăm pentru că mâncăm mult, ci pentru că facem alegeri alimentare greşite.

De acelaşi autor

Mănânc sănătos şi rămân tânăr

Order Dieta Montignac pentru femei Preţ @ RON17,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *