Michel Montignac – Dieta Montignac. Mănâncă de plăcere, menţine-te în formă

Puteţi să vă imaginaţi o dietă în care vă e permis să mâncaţi ciocolată? Ei bine, această dietă există şi poartă numele lui Michel Montignac, devenit celebru în anii ’90 datorită teoriilor lui inovatoare privind metodele de slăbit. Înainte de toate, ni se demonstrează că nu este necesar să ne abţinem de la mâncare pentru a slăbi. Secretul constă în combinarea alimentelor în funcţie de conţinutul lor de glucide, lipide şi proteine.

Cele două reguli simple ale regimului disociat, cum mai este denumită dieta, sunt să mâncăm trei mese pe zi şi să nu amestecăm la aceeaşi masă glucidele cu lipidele. Ne sunt oferite reţete ilustrate color şi nenumărate sfaturi utile pentru punerea în aplicare a principiilor enunţate.

Vândută în 15 milioane de exemplare, Dieta Montignac ne propune nu doar un regim alimentar, ci şi un mod de viaţã, mai sănătos.

De acelaşi autor

Uleiul de măsline. Un aliment esenţial pentru sănătatea ta

Order Dieta Montignac. Mănâncă de plăcere, menţine-te în formă Preţ @ RON64,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *