Michael Schneider – Marlyn pe divan

Marilyn pe divan aduce în prim-plan povestea relaţiei dintre două
vedete hollywoodiene: Marilyn Monroe, sex-simbol al anilor ’60 şi Ralph Greenson, psihanalistul mai multor staruri din Cetatea filmului şi ultimul terapeut al lui Marilyn. Două persoane care nu trebuiau să se întâlnească niciodată, dar care nu au mai putut să se despartă.

„Cartea vine în întâmpinarea unei puternice fantasme: aceea de a şti ce i-a putut spune Marilyn, în ultimii doi ani de viaţă, psihanalistului ei […] Un continuu joc de flash-back-uri, zoom-uri şi perspective cât se poate de cinematografice, care spun povestea nu a vieţii, ci a morţii lui Marilyn. «Mă întreb: cine? Mă întreb: ce anume a omorât-o pe Marilyn? Cinematografia, boala psihică, psihanaliza, banii, politica?» Un roman care ne dezvăluie un întreg univers, îmbibat deopotrivă de strălucirea şi stresul Hollywood-ului.”
ELLE, 4 septembrie 2006


Order Marlyn pe divan Preţ @ RON9,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *