Michael Roizen – Tu la regim. Ghid de funcţionare pentru o talie de invidiat

Pentru prima dată în istorie, oamenii de ştiinţă descoperă dovezi medicale uimitoare referitoare la dietă – şi la motivele pentru care mulţi dintre noi se luptă cu propria greutate sau cu circumferinţa taliei. În acest moment, cercetătorii scot la iveală secrete biologice despre motivele pentru care tânjiţi după ciocolată, vă îndopaţi la restaurant şi depozitaţi atât de multe grăsimi.

Michael Roizen şi Mehmet Oz, cei mai de încredere medici americani şi autori ai bestsellerurilor din seria TU, traduc pe înţelesul tuturor aceste informaţii de ultimă oră, pentru a vă scăpa de centimetrii nedoriţi din jurul taliei. Ei fac acest lucru oferindu-vă cea mai bună armă împotriva grăsimii: cunoaşterea. Prin înţelegerea modului în care funcţionează sistemele dumneavoastră de stocare şi de ardere a grăsimilor, veţi învăţa cum să spargeţi codul adevăratului control asupra taliei, cu garanţie pe viaţă.

De Michael Roizen

Programul de înţinerire Real Age

Order Tu la regim. Ghid de funcţionare pentru o talie de invidiat Preţ @ RON39,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *