Michael Masterson – Pe locuri, fiţi gata, ţintiţi!

Tinta“Pe locuri, fiti gata, TINTITI!” iti arata cum sa-ti croiesti drumul catre varf concepand niste campanii de marketing extrem de puternice, mult mai bune decat cele ale concurentilor, cum sa implementezi proceduri operationale inovatoare care iti vor reduce costurile si cum sa folosesti puterea revolutionara a Internetului pentru a avea niste clienti fericiti si a-ti mari profiturile. Acest remarcabil ghid adresat antreprenorilor si managerilor reprezinta solutia pentru succesul financiar care iti va permite sa te bucuri din plin de viata.

“Pe locuri, fiţi gata, ŢINTIŢI!” este atât o atitudine, cât şi o metodă pe care Michael Masterson, autorul unor cărţi de maximă notorietate, cu o avere de mai multe milioane de dolari, obţinută prin propriile puteri, a folosit-o pentru a atinge succesul în business.

Scrisă într-un stil direct şi accesibil, acest ghid extraordinar te va învăţa:

• Să începi o afacere de la zero şi să o faci imediat profitabilă;

• Să menţii ritmul de creştere;

• Să te poziţionezi ca un lider adevărat, astfel încât să te bucuri de succes;

• Să identifici şi să aplici strategiile câştigătoare.

Order Pe locuri, fiţi gata, ţintiţi! Preţ @ RON72,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *