Michael Kerrigan – Ce opţiuni am? 26 de secrete pentru a te ajuta să obţii rezultatele dorite în viaţă şi în carieră

Una dintre cele mai mari provocări ce pot apărea în viaţa unui om este necesitatea schimbării şi a preluării controlului asupra propriului destin. Fie că e vorba de o slujbă, de o afacere, de familie sau de viaţa socială, se naşte în sufletul nostru o dorinţă arzătoare: să hotărâm singuri cursul acţiunii şi să ne fixăm obiective.

Ce opţiuni am? oferă instrumentele necesare pentru a face alegerile potrivite atunci când se pune problema unor măsuri de redirecţionare a vieţii sau aceea a împlinirii unor visuri care până în acel moment păreau irealizabile.

Michael Kerrigan reuşeşte să demonstreze că preluarea responsabilităţii faţă de existenţa noastră este un proces eliberator: cele 26 de secrete pe care ni le dezvăluie ne transformă în arhitecţii unui edificiu preţios – propria persoană.

Order Ce opţiuni am? 26 de secrete pentru a te ajuta să obţii rezultatele dorite în viaţă şi în carieră Preţ @ RON22,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *