Michael Ennis – Ducesa din Milano. 2 volume

O saga despre femei şi putere. Având ca spaţiu de desfăşurare Italia sfârşitului de secol XV, acest roman plin de acţiune ne spune povestea a două tinere şi frumoase verişoare: Beatrice d’Este şi Isabella de Aragon, ale căror pasiuni şi ambiţii au schimbat cursul istoriei europene. Sosite la cea mai fastuoasă şi agitată curte din lume, Isabella, ca soţia nedorită a Ducelui de Milano şi Beatrice ca soţia nedorită a regentului Moro, cele două tinere femei vor deveni experte în intriga politică. Căsătorită la vârsta de 15 ani şi decedată la 31, la naşterea copilului său, Beatrice (ducesa de Milano) este figura centrală a cărţii. Relaţia cu Isabella a influenţat din culise unul dintre conflictele majore ale istoriei: invadarea Italiei de către Franţa, în 1494. Michael Ennis este licenţiat în istorie la Universitatea Berkeley, California. Bestseller în Italia, cartea sa, Ducesa de Milano, a fost tradusă în 12 limbi.

“Un roman istoric meticulos documentat, pe care îl citeşti pe nerăsuflate, fascinat de intrigile pentru putere ale clanului d’Este-Sforza- Aragon. Frumuseţea şi rafinamentul acestor femei şi oameni ai Renaşterii creează o poveste de neuitat.” History Book Club Review

Order Ducesa din Milano. 2 volume Preţ @ RON49,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *