Michael Baden – Tăcerea

UnknownCând un cadavru este descoperit într-un antier de lângă Catskill Mountains, doctorul Jake Rosen, de la Departamentul de Medicină Legală din New York, este chemat să examineze rămăşiţele. Însă investigaţiile ulterioare dau la iveală o imagine de coşmar: şi mai multe oase umane care prezintă anomalii stranii. Alături de avocata Philomela Manfreda, Jake este implicat într-un vârtej de crime şi de minciuni, în care numărul tot mai mare de cadavre ascunde atât o muşamalizare şocantă, cât şi o poveste de dragoste plină de pasiune .

„O combinaţie mortală. Scena crimei, morga, tribunalul – nimeni nu cunoaşte mai bine aceste locuri ca Baden şi Kenney. Povestea lor îţi dă fiori şi este plină de detalii autentice. Morţii nu pot povesti o crimă, însă cei doi specialişti o fac într-un mod strălucit.” – Kirkus Reviews

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *