Melissa Marr – Fascinaţie

Personajul principal din Fascinaţie, Aislinn, a văzut dintotdeauna zâne. Fiinţe puternice şi periculoase, ele nu se arată lumii muritoare.

Regula nr. 3: Nu te holba la zâne invizibile. Aislinn a văzut dintotdeauna zâne. Fiinţe puternice şi periculoase, ei nu se arată lumii muritoare. Aislinn se teme de cruzimea lor – mai ales dacă ar descoperi că le poate vedea şi îşi doreşte să fie la fel de neştiutoare de prezenţa şi existenţa lor ca ceilalţi adolescenţi.  Regula nr. 2: Nu vorbi cu zâne invizibile. Acum zânele o urmăresc. Unul dintre ei, Keenan, care este deopotrivă înspăimântător şi atrăgător, încearcă să vorbească cu ea, îi pune întrebări. Lui Aislinn îi e frică să-i răspundă.  Regula nr. 1: Nu le atrage niciodată atenţia. Dar e prea târziu. Keenan este Regele Verii care şi-a ales regina pentru nouă secole. Fără ea, vara va dispărea cu siguranţă. El este hotărât să o transforme pe Aislinn în Regina Verii cu orice preţ – indiferent de dorinţele sau planurile ei. Dintr-odată nici una dintre aceste reguli care au protejat-o până acum pe Aislinn nu mai funcţionează şi sunt în joc multe: libertatea ei, prietenul ei bun, Seth, viaţa ei, totul. Intrigile zânelor, iubirea muritoare şi ciocnirea dintre legile străvechi şi aşteptările se combină în acest basm al secolului XXI.

De acelaşi autor

Obsesie

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

33 Responsesto “Melissa Marr – Fascinaţie”

  1. byanca spune:

    am citit si eu primul capitol din carte si mi s-a parut interesant , dar nu mai mult cum mi s-au parut cartile amurg, luna noua,eclipsa si zori de zi(saga twilight)

  2. alesia spune:

    si eu am citit primul capitol…sau un fragment din el. 🙂 era sub forma de supliment la o revista. e interesanta. am s-o cumpar. probabil aceasta serie reprezinta concurenta sau replica la saga amurg. 🙂

  3. Alexandra spune:

    Cititi cartea si o sa vedeti ca nu are nici o treaba cu Twilight

  4. simona spune:

    cea mai geniala carte..este perfecta..si..alexandra are dreptate nu are absolut nicio legatura cu Amurg..sau cum se numeste..ba chiar este cuu mult mai interesanta si frumoasa decat prostiile alea..:)asta e pararea mea:)

  5. Paula spune:

    inca nu am citit cartea,dar as vrea sa ma apuc sa o citesc cat de curand posibil,mi’o cumpar zilele astea,as vrea niste pareri? este super asa cum am mai auzit? merita citita?

  6. Paula spune:

    O da. am inceput sa o citesc si e bestiala :x:x:x e superba cartea

  7. Elena spune:

    Cartile sunt superbe si merita citite! Eu le-am cautat pe net si le-am citit pe toate patru.

  8. roxana spune:

    am comandat-o de pe site-ul acest si au sunat-o pe mama (comanda pe numele ei) si i-au zis ca au cartea la alta editura si mai ieftina, si mama, logic a acceptat. acum mi-e asa frica ca primesc o porcarie :-s vi s-a mai intamplat? sau poate pur si simplu site-ul a gresit si imi va trimite cartea buna? mi-e ciuda si nu mai am rabdare pana miercuri cand imi v-a veni cartea :-s ajutor?

  9. Ilă Citilă spune:

    Ati inteles gresit. Dumneavostra ati comandat Fascinatie, si Dracula…Dracula este din colectia Adevarul. Editia Leda din Dracula nu mai este disponibila.Fascinatie e editia Rao. Ila

  10. alesia spune:

    mi-am cumparat-o in prima zi cand a aparut in librarii. e foarte foarte frumoasa. intr-adevar nu are nimic a face cu saga amurg. sper sa se si ecranizeze. merita citita! 😡

  11. roxana spune:

    multumesc, am primit comanda si e in regula, scuza-ti deranjul..

  12. alice spune:

    fascinatie totala! am citit carte si merita citita. respect melissa marr

  13. marilena spune:

    am citit prima carte si mi.a placut foatre mult

  14. Alexandra spune:

    Cum e numeste in engleza?

  15. Ilă Citilă spune:

    Wicked Lovely este titlul in lb. engleza.
    Ila

  16. anamaria spune:

    am citit cartea si am ramas fascinata de ea. nu ARE NICIO LEGATURA CU AMURG, mai mult de atit, e cu mult mai interesanta !!

  17. Ana spune:

    am cumparat si eu cartea si am putut sa citesc un pic din ea si imi place, e interesanta. Totusi ,Amurg le depaseste pe toate. De abia astept sa apara filmul de la ”Fascinatie” si ”Breaking down”!

  18. RoxStar spune:

    Este super cartea…u am cumparat-o si citesc din ea sunt la cap. 17..Este extrem de draguta si sunt tot soiul de chestii interesant de care nu am auzit in alte cartii mai sadice cum ar fi twilight..Oricum merita citita !!!!

  19. Laura spune:

    Trebuie sa cititi cartea e super :* e opusu Twilight :X

  20. Andreea spune:

    Mi-e mi-a placut foarte mult Evermore, si abia astept sa apara urmatorul volum, deci a citit cineva…? Ma intreb daca e mai buna decat Evermore.. :d

  21. Bibi spune:

    desii am citit sii eu Saga twilight .si desii aceasta carte nu e la fel de uluitoare ca Saga Twilght . imi place la nebunie va recomand sa cititi

  22. Didi spune:

    eu inca nu am citit cartea …dar am auzit ca e foarte buna…stiti si alte carti tot asa de ” uluitoare” ( sau poate mai bune ) ?:D….

  23. Tweety spune:

    eu…stiu:
    1)Evermore
    2)Ingerul Noptii
    3)Acdemia Vampirilor
    4)Jurnalele Vampirilor
    6)Twilight
    7)Nu plnage sub clar de luna
    8)Casa Noptii
    9)Sange Albastru
    10)Harry Potter
    11)Fortele raului absolut
    eu le-am citit pe toate si mi-au placut foarte mult…..dar fi atenta ca unele au mai multe volume…nu doar unul:D

  24. sweet angel spune:

    e SUPER cartea .N-am cuvinte.Am mai citit si alte carti interesante:
    1.twiligh
    2.harry potter
    3.obsesie(nr.2)
    4.cartea minciunilor
    5.geno si sigiliul negru al dmn crikken
    6.dragostea(nr.3)
    7.narnia
    8.singe albastru
    Toate sunt SUPER TARI

  25. sweet angel spune:

    cind apare FILMUL?

  26. laurentzyu spune:

    http://http://www.facebook.com/dordecarte/posts/251900394820262?notif_t=share_comment daca va place saga amurg, dati click mai sus,si la postarea care va apare comentati cv in legatura cu aceasta ! va rooog!!! 🙂

  27. Pavel Srefania-Felicia spune:

    Cred k e cea mai mare obsesia a mea in materie de carti.cand m-am apucat s-o citesc nu mai aveam suficienta rabdare sa ma intorc de la scl si sa pot citi in continuare.ca si concluzie FASCINTIE e OBSESIA mea ETERNA.parerea mea!

  28. georgiii spune:

    deci ador cartea e destul de interesanta:-?..nam citit inca al doilea capitol….o

  29. anto25 spune:

    cartea e super,nu are legatura cu Saga amurg,dar e tare.In topul cartilor mele o sa ramana nr.1 amurg

  30. Cristina spune:

    Intradevar merita laude atat cartea cat si autoarea ei… Multi ma chemau afara si eu nu stiam ce scuze sa mai inventez ca sa raman si sa ma pierd in aceste pagini…. Superb, bravo!

  31. alexandra spune:

    E o carte super, am citit.o intr.o singura zi, cred ca am facut o OBSESIE pt ea. P. S. snt de acord cu alexandra, amurg e oribil si ca film dar nici cartea nui grozava si va recomand si seria Vampirii din Morganville de Rachel Caine care e akm k revista BRAVO

  32. Aia spune:

    Nu stiu ce vedeti la cartea asta 😐
    E una din cele mai slabe carti citite de mine.
    Si ca sa stiti, nu sunt una „analfabeta” care isi da cu parerea ca sa intrige unele tipe.
    Pe lista mea de carti detestate se afla „Fascinatie”. Asta si inca alta carte.
    Nu sunt pretentioasa cand vine vorba de carti, dar cartea asta chiar e slaba.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *