Melissa de la Cruz – Sânge Albastru. Bal mascat

Când corabia Mayflower a pornit spre Lumea Nouă în 1620, purta la bord un grup de femei şi bărbaţi care aveau să pună bazele primei colonii pe continentul proaspăt descoperit şi să construiască America.: Miles Standish; John Alden; Constance Hopkins. Dar unii dintre Pelerini nu aveau inimi tocmai curate, nu fugeau de persecuţii religioase. Într-adevăr, nu erau nici măcar fiinţe umane. ERAU VAMPIRI.
Vampirii s-au asimilat rapid în Lumea Nouă. Au câştigat puteri, averi şi influenţe uriaşe, devenind elita Noii Lumi – faimoşii “Sânge Albastru” ai societăţii americane. Ei au jurat că statutul lor de nemuritori va rămâne un secret păstrat cu sfinţenie. Şi au păstrat acest secret vreme de secole.
Dar acum, în high-life-ul fascinantului New York, frânturi de adevăr au început să iasă la iveală. Schuyler Van Alen este elevă la o şcoală particulară de elită. Brusc, când împlineşte cincisprezece ani, pe braţe începe să îi apară un ciudat mozaic de vene albastre. Pofte nestăpânite care o fac să jinduiască la carne crudă pun stăpânire pe ea şi tot mai des are flashbackuri cu scene ce vin din timpuri străvechi. Apoi o colegă de şcoală este descoperită moartă… un trup secătuit de sânge. Schuyler nu mai ştie ce să creadă. Legendele cu vampiri să fie oare adevărate…?
Încărcată de folclor vampiresc şi plasată în lumea plină de glamour a celor tineri, bogaţi şi puternici din inima New Yorkului, Sânge Albastru deschide o nouă serie ce aşteaptă să fie devorată de fani!
Order Sânge Albastru. Bal mascat Preţ @ RON44,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *