Melinda Blau – Străini care ne schimbă viaţa

UnknownÎn fiecare zi interacţionăm cu oameni care ne influenţează vieţile mult sau puţin, dar care nu fac parte din cercul nostru interior: profesorul de yoga, chelneriţa, un coleg de la sala de fitness, persoana care are grijă de animalul nostru de companie, un fost coleg deserviciu, un „prieten” de pe Facebook, colegul  tatălui din armată, proprietarul magazinului preferat de haine, un profesionist cu care vorbim de obicei la telefon. Fiecare dintre aceste relaţii este altfel decât cealaltă, dar toţi sunt străini semnificativi – oameni care fac parte din viaţa noastră cotidiană atât de mult, încât de multe ori îi luăm ca atare. […]

Cercetarea din această carte, folosindu-se de mai multe ştiinţe, afirmă importanţa relaţiilor cotidiene şi nu doar a celor cu apropiaţii. De aceea este vorba de un alt fel de «carte despre relaţii». Nu vă va învăţa reguli şi nu vă va da zece soluţii care vă vor face mai atrăgători, mai iubiţi sau mai siguri de succes, dar vă va face să gândiţi. Vă va schimba mentalitatea despre o relaţie «importantă». Şi vă va face mai conştienţi de oamenii pe care-i întâlniţi la serviciu, în vecinătate, oriunde vă jucaţi şi vă rugaţi, în spaţiul public şi în spaţiul virtual.

Melinda Blau & Karen Fingerman – Străini din întâmplare

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *