Mel Robbins – Viaţa nu e mereu roz

În zilele noastre, oamenii au deseori senzaţia că lipseşte ceva din vieţile lor, un lucru pe care ori nu reuşesc, ori nici măcar nu încearcă să-l definească. În general, asta se întâmplă din cauză că preferăm să ne amăgim în ceea ce ne priveşte, susţinând că „viaţa noastră e roz“. Factorul care contribuie cel mai mult la perpetuarea — şi nerezolvarea — unei probleme e neacceptarea ei. În baza acestui lucru, primul sfat al autoarei e tocmai acela de a ne face curaj şi a recunoaşte că… viaţa noastră NU e roz.

Din acest punct, cartea de faţă lansează o serie întreagă de provocări: să vă recunoaşteţi dorinţele, oricât de egoiste sau de puţin favorabile ar fi pentru cei din jur, să le faceţi cunoscute prietenilor şi familiei şi, în fine, să vă faceţi o hartă pentru împlinirea lor. Harta, în sine, este o metodă cu adevărat pragmatică, iar întocmirea ei vizează trasarea mai multor drumuri — deci nu doar a unuia — care să vă conducă la concretizarea propriilor dorinţe. Astfel, dacă înaintaţi pe o cale şi daţi greş, puteţi oricând să alegeţi o alta, pentru că aveţi destule opţiuni.

Order Viaţa nu e mereu roz Preţ @ RON30,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *