Megan Crewe – Mai las-o moale cu fantomele

A apărut Mai las-o moale cu fantomele, celebra carte a lui Megan Crewe, care a făcut furori peste Ocean. Cass McKenna preferă mai mult compania fantomelor decât a oamenilor. Ele sunt puţin complicate şi de încredere. Cunosc mizeria fiecăruia. Cass iubeşte mizeria. Primeşte misiunea de a expune secretele murdare în şcoala ei.  Când vice-preşedintele consiliului studenţesc descoperă secretul ei, întregul plan de acţiune i se schimbă. * *, întreaga schemă Cass lui atârnă în balanţă. Tim cere ajutorul ei pentru a o intra într-o legătură cum mama ei, recent decedată. Cass acceptă cu oarecare reţinere.

Când Cass intră tot mai adânc în viaţa lui Tim, ea este surprinsă să realizeze că nu e aşa de rău – şi are nevoie de ajutorul său  mai mult decât oricine altcineva. Poate e timpul pentru a da vieţii o altă şansă …

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *