Maurice Cotterell – Soldaţii de teracotă

Soldatii-de-teracotaMaurice Cotterell ne povesteşte cum Shi Huangdi –  la fel ca şi faraonul Tutankhamon, Pacal al mayasilor şi Viracocha din Peru – era un păstrător al ştiinţei solare sacre a anticilor, o ştiintă care insemnă o intelegere complicată a   efectelor Soarelui asupra lucrurilor pământeşti, ratei fertilităţii şi personalităţii. Ei au învăţat că sufletul era nemuritor şi destinat să se transforme în energie stelară, sau să se întoarcă pe pământ, în funcţie de progresul spiritual individual din viaţa fiecăruia. Folosindu- şi modul său de înţelegere unic a cum şi de ce civilizaţiile antice şi-au codificat această ştiinţă extraordinară, Cotterell decodifică mesajul de rămas-bun al împăratului, închis în soldaţii de teracotă – un mesaj care dezvăluie adevăratul scop al vieţii şi natura nepieritoare a sufletului.

MAURICE COTTERELL, matematician şi fost om de sşiinţă la Institutul de Tehnologie Cranfield, a fost decorat cu medalia Voluntariado Cultural în anul 1992 pentru contribuţiile aduse culturii mexicane. Este autorul cărţilor The Tutankhamun Prophecies si The Lost Tomb of Viracocha. Locuieşte în Irlanda.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *