Matthew Wilson – Grădinăritul modern într-un climat în schimbare

CarteGrădinăritul modern într-un climat în schimbare este prima lucrare de referinţă care redefineşte cea mai bună practică curentă în domeniu şi este scrisă de unul dintre cei mai buni grădinari şi scriitori.
Mattew Wilson şi-a definit noua filosofie a grădinăritului după ce s-a alăturat, în anul 2000, echipei Societăţii Regale de Horticultură. Lucrarea cuprinde tehnici îmbunătăţite, o ştiinţă a grădinăritului modern si detalii tehnice pentru un design în armonie cu natura, în acord cu schimbarea climaterică.

Unii o consideră drept un manifest contra limacşilor, a bolilor de plante şi a dăunătorilor.

Rezultatele acestei filozofii şi ştiinţe se pot vedea în Grădinile SRH de la Hyde Hall si Harlow Carr unde Mattew Wilson este curator.
De peste 200 de ani, Societatea Regală de Horticultură din Marea Britanie a promovat excelenţa în horticultură, oferind prin expoziţiile şi grădinile sale, inspiraţie şi expertiză celor doritori de frumos şi naturaleţe. Întemeiată cu precădere prin subscripţiile membrilor săi, SRH oferă sfaturi şi informaţii membrilor sşi, oricare ar fi nivelul îndemânării lor.

Mattew Wilson publică cu regularitate în The Daily Telegraph, BBC Wildlife Magazine, The Garden, Gardens Illustrated şi The English Garden. El apare în emisiunile TV ale BBC Gardeners World, BBC Gardener of the Year şi face reportaje despre Expoziţia de Flori a SRH de la Chelsea.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *