Matt Haig – Pădurea umbrelor

UnknownSamuel Blink este eroul acestei povestiri, dar el nu ştie încă asta. În acest moment, se află pe bancheta din spate a maşinii părinţilor împreună cu sora lui, Martha. Nu are nici cea mai vagă idee că, în curând, un buştean căzut din cer le va schimba complet vieţile. Nu ştie caăel şi Martha vor fi nevoiţi să se mute în Norvegia, unde vor mânca brânză de capră, cafenie şi urât mirositoare, de la mătuşa Eda.

Şi nu are nici cea mai mică bănuială că Martha va dispărea în Pădurea Umbrelor. O pădure locuită de troli care împart un singur ochi, hulderi sinistri, spiriduşi ai adevărului care te otrăvesc şi de o vrăjitoare care fură umbrele. O pădure aflată în stăpânirea maleficului Cel-care-schimbă. O pădure atât de primejdioasă, încât cel care pătrunde în ea nu mai iese niciodată.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *