Matilde Asensi – Totul sub cer

1Un roman fascinant semnat de autoarea bestsellerului internaţional Ultimul Cato, în care istoria veche a Chinei se împleteşte cu meandrele prezentului.

Anii ’20, Shanghai. Pictoriţa spaniolă Elvira De Poulain se confruntă cu datorii uriaşe şi cu pericole mortale, în încercarea de a descurca firele complicate ale afacerilor soţului său ucis în împrejurări neelucidate. Împreună cu nepoata sa, va încerca să descifreze indiciile legate de un cufăr aflat în casa soţului său pe care asasinii nu au reuşit să-l găsească şi totodată să descopere înaintea acestora o comoară pierdută, îngropată odată cu primul împărat al Chinei. Împreună cu un anticar priceput, un jurnalist irlandez şi un îndemânatic slujitor chinez, Elvira şi nepoata ei vor porni în aventura vieţii lor, la capătul căreia se poate afla o comoară care le va schimba viaţa sau aduce moartea cea mai cumplită.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *