Mathias Malzieu – Metamorfoză la marginea cerului

UnknownFără îndoială, Tom Cloudman este cel mai ageamiu cascador din lume. Vajnic acrobat, bufon fără de voie, el ajunge pe culmile gloriei. Până într-o zi, când o doctoriță, tratându-i a nu știu câta fractură, îi descoperă o boală incurabilă. De acum începe pentru Tom o lungă ședere în spital, în încercarea de a găsi leacul împotriva „Sfeclei“ – cum o numește el. Într-una dintre rătăcirile lui nocturne pe culoare, omul care a visat mereu să zboare întâlnește o făptură ciudată, jumătate femeie, jumătate pasăre, care-i propune un pact: „Pot să te transform în pasăre, cu trup și suflet. Te lepezi de viața omenească și îți deschizi aripile, la propriu, spre o nouă aventură. Nu fără urmări, de bună seamă… Dar asta te-ar salva. Pentru ca metamorfoza să înceapă, trebuie să faci dragoste cu mine. Din unirea noastră se va zămisli, poate, un copil. Îți asumi riscul?“

Mathias Malzieu ne spune o poveste pentru copii mari, minunata poveste a unui om care vrea să ucidă moartea luându-se la braţ cu cerul. O meditație rară asupra puterii vieții și a iubirii.
Order Metamorfoză la marginea cerului Preţ @ RON16,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *