Matei Vişniec – Dezordinea preventivă

1Suntem la Paris sau în orice altă capitală a lumii, într-un viitor nu foarte îndepărtat, în redacţia unui important post de radio, de unde ştirile despre accidente, cutremure, incendii, atacuri teroriste, crize financiare, războaie şi iminente catastrofe planetare sunt zilnic lansate în eter cu o tot mai amplificată frenezie. Într-un alt plan, rapoartele unei organizaţii internaţionale oculte descriu impasul societăţii globale şi fac referire la un proiect de restructurare radicală a Lumii: prin controlul informaţiei şi crearea sistematică a unei… ,,dezordini preventive”. Nu e întru totul sigur, însă acest proiect ar include şi un protocol de colaborare între rasa umană şi o rasă a şobolanilor-mutanţi.

Scris la persoana întâi şi la timpul prezent, Dezordinea preventivă recurge în mare măsură la stilul jurnalistic. El se doreşte şi o reflecţie în jurul acestui fenomen uluitor care este supra-informaţia din zilele noastre.

Order Dezordinea preventivă Preţ @ RON27,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *