Matei Bejenaru – Introducere în fotografie. Ghidul fotografului amator

UnknownLucrarea este structurată în două părţi, dedicate fotografiei pe peliculă şi fotografiei digitale. Cartea nu se adresează specialiştilor, ci urmăreşte conceptele de bază legate de realizarea fotografiilor şi de aparatele de fotografiat. Conţine, de asemenea, un consistent glosar de termeni. Autorul a realizat numeroase scheme de prezentare ale aparatelor de fotografiat, ale lentilelor şi obiectivelor, precum şi fotografii care ilustrează diversele teme cuprinse în volum.

Cuprins:
Aparatul de fotografiat pe peliculă (cameră obscură, claritatea imaginii, unghiul de câmp al obiectivelor) • Dispozitive auxiliare şi accesorii (bliţurile etc.) • Iluminarea în fotografie (temperatura de culoare a luminii, fotografia în lumina de studio) • Imaginea digitală (fişiere de imagine, rezoluţia imaginilor digitale) • Aparatul de fotografiat digital (principiul de funcţionare, elemente constitutive ale camerelor digitale şi clasificări, parametrii camerelor digitale).

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *