Mark Allen Smith – Inchizitorul

CARTEAre un talent special: recunoaşte o minciună în clipa în care o aude. Iar în domeniul în care lucrează, acest talent este de nepreţuit, fiindcă adevărul este produsul cel mai scump de pe piaţă.
Este expert în recuperarea de informaţii – o activitate periculoasă, ce presupune extragerea de informaţii confidenţiale de la oameni. Torţionar meticulos, spre deosebire de concurenţii săi, rareori lasă vreo urmă şi foloseşte o varietate de metode – unele fizice, majoritatea psihologice, însă întotdeauna obţine adevărul. Una dintre regulile lui Geiger este aceea că nu lucrează niciodată cu copii. Aşa că, atunci când partenerul său, Harry Boddicker, îi aduce un client care insistă să fie interogat un puşti de doisprezece ani, Geiger răspunde instinctiv şi îl protejează pe băiat, ascunzându-l de răpitorul lui.

Order Inchizitorul Preţ @ RON39,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *