Mariela Angel – Homeopatia


CarteHomeopatia
este o terapie energetică şi complementară care oferă sufletului posibilitatea de a străluci şi care acţionează având ca unic scop îmbunătăţirea modului în care intrăm în relaţie cu noi înşine şi cu cei din jurul nostru.

Unul dintre avantajele acestei terapii este reprezentat de posibilitatea ca însuşi pacientul să descopere remediile de care are nevoie.

Cartea Homeopatia este un îndrumar care îmbină cunoaşterea de sine, care permite întoarcerea în profunzime la originile noastre şi aflarea răspunsurilor în interiorul nostru, cu ştiinţa.

Printre alte teme abordate, această lucrare include:

·         Principiile şi aplicaţiile homeopatiei;

·         Personalitatea remediilor homeopatice;

·         Simptomele şi tratamentul homeopatic al diferitelor afecţiuni;

·        Ego-ul şi relaţia sa cu homeopatia;

·        Exerciţii practice pentru îmbunătăţirea relaţiilor personale.

Mariela Angel este o renumită terapeută homeopată, specializată la Londra în terapii de regresiune, vindecarea cu ajutorul cristalelor, terapia calătoriei, acupunctura, kineziterapie şi aromoterapie. În prezent, studiază noi tehnici pentru menţinerea sănătăţii şi a tinereţii corpului prin îmbunătăţirea stilului de viaţă.

Clara Zapata este specialistă în homeopatie, cu competenţă în acupunctură şi în medicina naturistă. În prezent, lucrează în domeniul medicinei naturiste, folosindu-se de tehnici precum euritmia şi pictura.

Order Homeopatia Preţ @ RON39,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *