Marie Forleo – Cum să te faci dorită de toți bărbații

UnknownUn lucru trebuie să-ţi fie limpede: această carte nu se aseamănă defel altora pe care le-ai citit, privitoare la relaţii ori la întâlniri amoroase. Aici nu există reguli prestabilite, nu sunt înșiruite sfaturi despre cum să-ţi găsești un soţ într-o lună de zile, nu ţi se explică de ce ești vinovată fiindcă bărbatul visurilor tale încă nu s-a ivit. Aruncă la coș toate cărţile care îţi dau astfel de ­poveţe și care îţi propun tot felul de stratageme!

În loc de asta, concentrează-te asupra propriei  persoane, pentru a deveni mai ­atrăgătoare în orice situaţie. Pregătește-te pentru un curs  intensiv, dar amuzant, privind căile de a te face dorită, fii gata pentru o lecţie despre cum să te preţuiești, să-ţi reclădești încrederea în sine, să redevii optimistă.Odată ce îţi vei conștientiza calităţile unice și farmecul natural, vei fi uimită să descoperi cât de irezistibilă vei apărea în ochii celor din jur.

Lumea are nevoie de femeia inteligentă, frumoasă și seducătoare care se ascunde în sinea ta — iar acum a venit momentul să o descătușezi

Order Cum să te faci dorită de toți bărbații Preţ @ RON25,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *