Mariana Mion Pop – Etichetă şi protocol. Ghid expres

Oricărui om îi place să fie mereu în centrul atenţiei, pentru a se bucura de toată admiraţia pe care este convins că o merită.
Alături de eleganţă şi generozitate, curtoazia şi manierele elegante sunt o parte integrantă a fiecăruia dintre noi.
Volumul ETICHETĂ ŞI PROTOCOL îi vizează pe toţi cei care intră în contact cu semenii lor, fiind un ghid expres de comunicare, uşor accesibil prin modul de redactare şi prezentarea schematică (tabele şi planşe). Cartea abundă în sfaturi simple şi practice acoperind aproape toate situaţiile cărora trebuie să le facem faţă: cum să ne comportăm civilizat la masă, ori în oraş, cum să participăm la evenimente mondene, cum să ne purtăm în situaţiile în care suntem gazdă sau invitat, cum să ne comportăm în avion, în tren, la hotel, le medic. etc.
Sunt dezvăluite secretele întocmirii unei cărţi de vizită, scrisori, meniu, ecuson sau invitaţii, dar şi modalitatea de a oferi un cadou, o floare, de a te prezenta la o întâlnire de protocol instituţional, de afaceri sau în familie.
Parcurgând această carte, vei învăţa ce înseamnă să fii civilizat, acasă şi în societate, să respecţi şi să fii respectat.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *