Marian Ilea – Petrecerea

Unknown15.00 – 12.00 Lei

”Volumul de teatru este al III-lea pe care îl public. A scrie teatru e pentru mine un hobby având în vedere, că eu scriu proză, volumul “Petrecerea” are trei acte în cuprinsul lui. Este vorba de un soi de teatru pe care-l propunea prin anii ’50, ’55, ’60, Eugen Ionescu. Este un teatru care nu ştii de unde porneşte şi unde se termină şi te duce cu gândul la teatrul experimental.

Având în vedere că eu scriu teatru din plăcere evident că folosesc la maximum ceea ce un prozator câştigă de-a lungul carierei lui prin muncă şi talent în arta dialogului. Când stăpâneşti bine arta dialogului,  atunci scrii teatru. Cam aşa se nasc piesele de teatru. Piesele de teatru, la un moment, dat generează câte un volum de teatru. Acesta este al III-lea volum de teatru care apare pe piaţa literară din România.” ( Marian Ilea)
Order Petrecerea Preţ redus @ RON12,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *