María Martínez Rubio – Adolf Hitler. O viaţă în imagini

„Pentru a înţelege mai bine traiectoria lui Adolf Hitler, trebuie să pătrundem în profunzime în firea omului Hitler. Înzestrat cu o personalitate contradictorie, având o înfăţişare aparent fragilă şi un temperament paranoic şi coleric, acesta a fost tot timpul mânat de o enormă sete de putere.”

Autoarea urmăreşte această traiectorie, de la copilăria dificilă până la sinuciderea în buncărul din Berlin, aducând informaţii inedite despre omul care şi-a pus amprenta nefastă asupra istoriei umanităţii.

Alături de textul propriu-zis, sunt inserate scurte biografii ale apropiaţilor Führerului, dar şi ale celor care i s-au opus pe front ori în spatele frontului, mărturii ale celor care l-au cunoscut, precum şi prezentarea unor locuri prin care acesta a trecut. Imaginile bine alese, cu ajutorul cărora este recompusă o întreagă epocă, şi cronologia principalelor evenimente completează această lucrare.

Order Adolf Hitler. O viaţă în imagini Preţ @ RON39,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *