Maria Magdalena Lupu – Învinge hepatita. Ia-ţi viaţa înapoi! Învaţă cum să scoţi rapid şi definitiv hepatita din viaţa ta

Învinge Hepatita – Ia-ţi viaţa înapoi este, aşa cum se spune din titlu, un ghid de luptă şi nu o carte cu amăgiri. Dacă bolnavul respectă reţetarul, dacă se stăpâneşte de la anumite alimente, dacă ştie să ducă o viaţă echiliubrată poate fi stăpân pe situaţie. Ceea ce a făcut Machiavelli pentru prietenul său Sforza, păstrând dimensiunile şi epoca, încearcă Maria-Magdalena Lupu să-l înveţe pe cel suferind să lupte.

de acelaşi autor:

Învinge diabetul. Ia-ţi viaţa înapoi! Învaţă să trăieşti confortabil şi fericit cu diabet

Învinge candida. Ia-ţi viaţa inapoi! Învaţă cum să scoţi rapid şi definiv candida din viaţa ta

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

19 Responsesto “Maria Magdalena Lupu – Învinge hepatita. Ia-ţi viaţa înapoi! Învaţă cum să scoţi rapid şi definitiv hepatita din viaţa ta”

  1. anonim spune:

    medicii spun ca procedurile din cartea invinge hepatita nu au nimic adevarat. alte persoane dau ca reteta sigura consumaea dupa o aqnume reteta a unui ceai preparat din 12,13 plante. ce e adevarat din toate acestea ? eventual, astept raspuns.

  2. ana spune:

    Buna seara, as dori sa aflu cate ceva despre autoare ce studii/ pregatire are. multumesc

  3. Bordianu Cristina spune:

    Vreau sa cumpar cartea. Unde o gasesc? Multumesc

  4. Ilă Citilă spune:

    Din pacate nu mai e disponibl la noi. Ila

  5. lucia sava spune:

    am primit un CD si nu cartea. CD este mai mult de jumatate gol. va rog sa mi-l mai trimiteti o data.

  6. Ilă Citilă spune:

    Cu siguranta nu de la noi ati comandat, noi nu mai avem in stoc volumele Mariei Magdalena Lupu de cateva luni. Ila

  7. Dana Grecu spune:

    Am cumparat cartea astazi (nu de pe acest site, dar nu am gasit alt forum pe care sa-mi exprim opinia) si sunt dezamagita. Contine mai mult descrieri (in termeni tehnici) ale virusului care produce hepatita, cateva recomandari de medicamente (pe care oricum le vei primi de la medic, nu le iei singur), cam o pagina cu sfaturi privind regimul de viata si la sfarsit 2 pag. cu niste retete. Nu stiu cum te poate ajuta o astfel de carte sa invingi boala. Ma asteptam in primul rand sa fie un ghid concentrat pe schimbarile pe care sa le faci in regimul alimentar si in stilul de viata, nu cu preponderenta un colaj de informatii tehnice. Ca sa nu mai spun ca e destul de subtirica…

  8. Dana Grecu spune:

    Am cumparat cartea astazi (nu de pe acest site, dar nu am gasit alt forum pe care sa-mi exprim opinia) si sunt dezamagita. Contine mai mult descrieri (in termeni tehnici) ale virusului care produce hepatita, cateva recomandari de medicamente (pe care oricum le vei primi de la medic, nu le iei singur), cam o pagina cu sfaturi privind regimul de viata si la sfarsit 2 pag. cu niste retete. Nu stiu cum te poate ajuta o astfel de carte sa invingi boala.

  9. Dana Grecu spune:

    Ma asteptam in primul rand sa fie un ghid concentrat pe schimbarile pe care sa le faci in regimul alimentar si in stilul de viata, nu cu preponderenta un colaj de informatii tehnice. Ca sa nu mai spun ca e destul de subtirica…

  10. Adriana spune:

    nimic din ce se spune in carte nu este ceea ce se prezinta nu sunt sfaturi nu este nimic.

    Ma asteptam la diete la ceaiuri asa cum este in prezentare.

    As vrea sa stiu cum anume cu remediile din carte poti sa invingi in 21 de zile?

  11. Adriana spune:

    Nu stiu cum de nu va reclama nimeni E inadmisibil

  12. gina spune:

    fituica asta a magdalenei lupu e mare pacaleala. si o mare excrocherie. nu prezinta nici o informatie despre nici un remediu nu se poate vindeca nimeni de nimic citind datle medicale despre afectiunile hepetice provocate de virusurile hepetice ( A, B, C, etc)pe care le -au copiat eia ici din cartile de specialitate.Numai reclama mincinoasa isi fac pe net si naivii ca mine mai si cumpara .nu vedeti ca nici numele nu si l-a trecut pe ce coperta 1 decit mic, undeva jos pe ultim coperta, ca poate asa trece neobservat, de ce? de rusine cred eu ,concluzia mea de victima perfecta : O MARE EXCROCHERIE! ar trebuii interzisa si brosura si mai ales reclamele pe net.

  13. gina spune:

    ma gindesc foarte serios sa fac plingere la oficiul concurentei si unde mai este cazul pentru reclama mincinoasa care se face acestei ,,brosuri,,

  14. gina spune:

    iar lupu maria magdalena ar face bine sa ma contacteze si sa-mi trimita banii inapoi, ma simt nu numai mintita dar si furata.

  15. Ioanna spune:

    Eram gata sa comand cartea, cand am dat peste comentariile voastre. Va multumesc pt sinceritate. Acum sunt convinsa ca nu o sa o cumpar.

  16. dobre lucretia spune:

    Nu comandati marea pacaleala „Invinge hepatita”.E o excrocherie cu reclama mincinoasa si cu pret inadmisibil pentru informatii pe care le puteti gasi in orice biblioteca sau pe net GRATUIT.Nu veti gasi in brosura exact ceea ce cautati.

  17. timi spune:

    bine ca nu am apucat sa o comand EXCROACA DREAQ

  18. timi spune:

    D na lupu de ce santeti asa de minciunoasa vezi ca o sa te muiasca lumea

  19. vera spune:

    ma gandeam eu ca trebuie sa fie doar o afacere, la mijloc, noroc ca nu am comandat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *