Saint Loup Margot – 99 de fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită

Ce femeie nu a visat măcar o dată să intre în mintea iubitului ei, fie numai preţ de o clipă? Fantasme nemărturisite, capricii ale libidoului, exaltarea simţurilor: pentru tagma feminină, eternul masculin, cu ficţiunile lui familiare şi piruetele sale cochete, rămâne o fortăreaţă de necucerit. Margot Saint-Loup dezleagă această enigmă ancestrală: la fel cum cele zece ceruri din Divina Comedie ne poartă spre beatitudinea eternă, Margot oferă lacomei noastre curiozităţi secretul voluptăţii: zece paliere pentru a ne aţâţa dorinţa, atât a noastră cât şi a partenerului, pentru a ne reînnoi astfel dorinţa, pentru a depăşi limitele celor la care nu îndrăzneam sau nu credeam că vom putea visa vreodată.

Jocuri cu roluri, conversaţii picante, scenarii fantasmatice, masaje de tot felul; să refuzi doar pentru a te abandona şi mai mult; să fii sute de femei în una singură: acest ghid în 99 de mini-capitole oferă accesoriile erotice, deghizările şi piesele de lenjerie intimă susceptibile să-i facă pe iubiţii voştri să-şi piardă capul. Viclenii, îndrăzneli şi mângâieri, locuri improbabile, stimulări, poziţii inedite: toate sunt necesare pentru a atinge cea mai pură şi mai înnebunitoare plăcere.

O Kama-Sutra modernă, condimentată cu viclenii ştrengăreşti şi lipsită de tabuuri. Margot Saint-Loup oferă răspunsuri (im)pertinente, fără complexe şi fără false pudori.

De acelaşi autor

177 metode de seducţie. Cum să aduci o femeie în al nouălea cer

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *