Marc Seifer – Tesla. Biografia unui geniu

CopertaNikola Tesla era un vizionar. El a prevăzut în urmă cu aproape un secol că viitorul omenirii este al comunicării fără fir Atunci când„ pământul va fi transformat într-un creier uriaş, capabil să răspundă în oricare colţ al său.”

Deoarece viaţa lui  este atât de complexă şi de controversată gândindu-ne la întrebări cum ar fi dacă Tesla a primit impulsuri din spaţiul extraterestru, de ce a eşuat în cele din urmă în parteneriatul său cu J. P. Morgan în construirea unui sistem global multifuncţional de distribuire fără fir a energiei electrice şi informaţiilor, care a fost relaţia sa precisă cu Robert şi Katharine Johnson şi ce anume s-a întâmplat cu sistemul de armament pe bază de fascicul de particule şi cu documentele secrete, atât în timpul vieţii sale, cât şi imediat după moartea sa.

Vă recomand lectura cărţii TESLA. Biografia unui geniu, care prezintă viaţa unui om de geniu, considerat ca fiind unul dintre cei mai mari inventatori ai aceste planete şi pe care, totuşi, societatea a căutat să-l „ascundă” sau să-i minimalizeze opera.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *